Národní informační centrum pro evropský výzkum

Zpět

Research Data Alliance: Otevřené výzvy

24.10.2024

RDA TIGER, Research Data Alliance facilitation of Targeted International Working Groups for EOSC-related Research solutions, projekt podporuje pracovní skupiny, jež harmonizují a standardizují vývoj a technologie Open Science. V současné době projekt nabízí tyto otevřené výzvy:

Otevřená výzva pro zisk podpory RDA TIGER

Existující či potenciální pracovní skupiny Research Data Alliance (RDA), které chtějí získat podporu RDA TIGER pro svou činnost, se mohou přihlásit do otevřené výzvy projektu. Výzva je trvale otevřená, se čtyřmi výběrovými koly ročně.

Uzávěrka přihlášek pro toto výběrové kolo je 30. listopadu 2024. Více informací na adrese: RDA WG Call

Otevřená výzva pro kaskádové granty RDA TIGER

V rámci projektu RDA TIGER vyhlásila RDA výzvu k předkládání návrhů na posílení činnosti svých pracovních skupin, včetně přijetí a dalšího rozvoje jejich výstupů. Výzva je otevřená pro všechny subjekty způsobilé k získání finančních prostředků z programu Horizont Evropa, které nejsou členy konsorcia v  projektu RDA TIGER.

Uzávěrka přihlášek do tohoto výběrového kola je 3. prosince 2024. Více informací na RDA TIGER Cascade

Více aktualit

Výzva - JRC Scientific Traineeships

25.10.2024

Společné výzkumné centrum (JRC) vyhlásilo vývzu pro vědecké stáže v různých tematických oblastech.   Uzávěrka výzvy je 4. listopadu 2024. Detaily naleznete v příloze a zde. Požadavky: Qualification: We're looking for recent university graduates with a...

Webinar:The role of sex and gender in (bio)medical research

24.10.2024

NKC Gender a věda pořádá seminář k tématu genderové dimenze, tentokrát na téma zdravotnického výzkumu. Webinář proběhne on-line, 26. listopadu 2024 od 16:30 do 18:00. Podrobnější informace a registraci naleznete zde (registrace je možná do 24.listopadu 2024).

Konference k 10. výročí EIT RIS 2024

23.10.2024

Evropský inovační a technologický institut (EIT) a jeho znalostní a inovační společenství (KICs), pořádají dne 28. listopadu 2024 v Budapešti celodenní hybridní konferenci s názvem „The Next Decade of Innovations for the Future of Europe”, která oslaví 10. výročí regionálního...

Mohlo by vás zajímat

Projekt od A do Z

Hodnocení rámcových programů

Právní a finanční aspekty

Podpora koordinátorů

Rámcový program 2028 - 2034