Národní informační centrum pro evropský výzkum

Zpět

Polovodiče - nástroje EU pro financování podniků

11.09.2024

V úterý 17. září od 9:30 hodin proběhne v Bruselu a zároveň virtuálně již třetí setkání tzv. Chips Finance Lab. Pořadatelem je Evropská investiční banka (EIB). Akce má být jedinečnou příležitostí pro všechny, kteří se zabývají evropským polovodičovým průmyslem.

Proč se zúčastnit?

  • Seznámíte se s finančními nástroji Evropské unie speciálně navrženými pro evropské podniky působící v oblasti polovodičů.
  • Můžete přímo komunikovat s poradci EU pro finanční produkty a také získat cenné zkušenosti od úspěšných příjemců.
  • Využijete networkingové příležitosti a spojíte se s odborníky z oboru.

Jak se přihlásit na akci? 

Pro osobní účast prosím kontaktujte obratem sekretariát CFA (Corporate Finance Advisory Division) emailem cfa_secretariat@eib.org. Počet míst je omezen.

Pro online účast uvádíme zde link pro připojení se pomocí aplikace WEBEX. Doporučujeme  rovněž kontaktovat organizátory emailem.

Agendu akce Vám organizátoři zašlou po potvrzení  účasti.

Organizátoři upozorňují na portál InvestEU nabízející propojování investorů a propagátorů projektů/společností hledajících soukromé financování pro inovativní projekty. 

Pořadatel: Evropská investiční banka

Nadcházející akce

Více aktualit

Partnertví Photonics21 zveřejnilo zprávu o investicích Číny do fotoniky

12.09.2024

Evropské partnerství pro fotoniku (Photonics21) zveřejnilo zprávu týkající se investic Číny do fotoniky s názvem "Investujme do fotoniky, jinak zaostaneme za Čínou". Zpráva zdůrazňuje, že Čína se díky výrazným investicím stává světovou velmocí v oblasti fotoniky....

Graphene week 2024 v Praze

10.09.2024

V týdnu 14.-18. října 2024 se v Praze koná každoroční mezinárodní konference Graphene Week, věnovaná 2D materiálům, pořádaná konsorciem Flagship Graphene s podporou Evropské komise. Pořadatelé očekávají účast více než  500 špičkových vědců i studentů, pro které je...

Partnerská burza k digitálním technologiím - 30. října v Rize

03.09.2024

Ve dnech 30. až 31. října 2024 se uskuteční v lotyšské Rize šestý ročník konference 5G TECHRITORY zaměřené na propojování klíčových hráčů ve vývoji 5G technologií a na vytvoření robustního ekosystému 5G v Evropě a mimo ni....

Mohlo by vás zajímat

Projekt od A do Z

Hodnocení rámcových programů

Právní a finanční aspekty

Podpora koordinátorů

Rámcový program 2028 - 2034